Κοινωνικά Παντοπωλεία

Κοινωνικό Παντοπωλείο Μοσχάτου – Tαύρου
To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2011. Λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη και καλύπτει βασικές ανάγκες επιβίωσης 200 οικογενειών (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.).
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στεγάζεται στην πλατεία Αττάλειας, στην οδό Αθανασίου Διάκου αρ. 1, στον Ταύρο, σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου που έχει παραχωρηθεί στην «Αποστολή».
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Πλ. Αττάλειας, οδός Αθανασίου Διάκου 1, Ταύρος
Τηλ.: 213 0184400

Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας
Το δεύτερο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012 στην περιοχή της Καλλιθέας.
Δημιουργήθηκε από την «Αποστολή» σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και λειτουργεί με την συνεχή υποστήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Αγησιλάου 9Α, Καλλιθέα
Τηλ.: 213 0184400

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ζωγράφου
To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Δήμο Ζωγράφου εγκαινιάστηκε το Δεκέμβριο του 2012.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο σκοπεύει στην κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης 100 οικογενειών (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.).
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Μπισκίνη 33, που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ζωγράφου στην «Αποστολή» για το σκοπό αυτό.
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Μπισκίνη 33, Ζωγράφου
Τηλ.: 213 0184400

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δάφνης – Υμηττού
To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2012. Λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, επί οκταώρου βάσεως, δηλαδή από τις 9 π.μ. ως και τις 5 μ.μ.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο σκοπεύει στην κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης 100 οικογενειών (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.). και λειτουργεί με την υποστήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στεγάζεται σε κτίριο στην πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) στη Δάφνη, που παραχωρήθηκε από το Δήμο στην «Αποστολή» για το σκοπό αυτό.
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου), Δάφνη
Τηλ.: 213 0184400

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ν. Ηρακλείου
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας στον Δήμο Ν. Ηρακλείου εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2014.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο σκοπεύει στην κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης 200 οικογενειών οικογενειών (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.)
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Μαρίνου Αντύπα & Μελίνας Μερκούρη, που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ν. Ηρακλείου στην «Αποστολή» για το σκοπό αυτό.
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Μαρίνου Αντύπα & Μελίνας Μερκούρη, Ν. Ηράκλειο
Τηλ.: 2130184400